Warning: include(/home/taluuwhz/public_html/wp-content/advanced-cache.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/taluuwhz/public_html/wp-settings.php on line 84

Warning: include(): Failed opening '/home/taluuwhz/public_html/wp-content/advanced-cache.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php54/usr/share/pear:/opt/alt/php54/usr/share/php') in /home/taluuwhz/public_html/wp-settings.php on line 84
Stichting Het R.C. Maagdenhuis |

Stichting Het R.C. Maagdenhuis

WIE ZIJN WIJ?

Stichting Het R.C. Maagdenhuis wil initiatieven van jongeren in de leeftijd van 15 tot 25 jaar stimuleren, waardoor deze jongeren hun wereld te verbreden en zich verder ontplooien.
De kernactiviteit van Het Maagdenhuis is de ondersteuning van maatschappelijke projecten middels een financiële bijdrage en/of door advies en begeleiding. Het gaat om projecten die op initiatief van de doelgroep zijn ontstaan en direct ten goede komen aan de doelgroep. De primaire doelgroepen zijn jongeren en ouderen en het  werkgebied van Het Maagdenhuis omvat Nederland, de voormalige Nederlandse Antillen, Senegal, Togo en Suriname.
Van oudsher richten wij ons op kwetsbare doelgroepen waarbij de focus ligt op het mogelijk maken van kansen voor jongeren die niet of onvoldoende toegang vinden tot voorzieningen die hen op weg kunnen helpen in hun ontwikkeling. Deze missie proberen wij te verwezenlijken door een goed contact met maatschappelijke organisaties en door samenwerking met andere fondsen.

http://www.maagdenhuis.nl/